Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Συνεχίζονται και μετά το Καρναβάλι οι αναπτυξιακές κινήσεις. Συνεχίζονται και οι πωλήσεις των Καρναβαλικών Προϊόντων.

Μπορεί η καρναβαλική περίοδος να ολοκληρώθηκε σφραγίζοντας τη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση, ωστόσο το Πατρινό Καρναβάλι θα συνεχίσει να αναπνέει και να ζει απόλυτα συνδεδεμένο με την καθημερινή ζωή της πόλης.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων, έχει ως στόχο καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου να συνεχιστεί δυναμικά η καρναβαλική δραστηριότητα με πολλαπλούς τρόπους.

Έτσι ήδη εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» πηγαίνουν σε καταστήματα εστίασης εφοδιασμένοι με καταλόγους και δειγματίζουν τα πήλινα αναμνηστικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού με το σήμα του. Πρόκειται για είδη εξοπλισμού εστίασης όπως κούπες, πιάτα, καράφες, γυάλινα ποτήρια, τασάκια, αλλά και βάζα και λοιπά διακοσμητικά που θα μπορούν τα καταστήματα εστίασης και οι επιχειρήσεις να αγοράζουν σε τιμές χονδρικής πώλησης. Μάλιστα θα μπορούν τα καταστήματα να κάνουν ειδικές παραγγελίες για αναλόγου είδους εξοπλισμό που να έχουν αποτυπωμένο το σήμα του καταστήματος ή της επιχείρησής τους. Τα προϊόντα θα κατασκευάζονται από το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου.

Eξάλλου από τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς θα συνεχίζεται η πώληση της Carnival Card.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936832025 (κα Ρούλα Παπασπυροπούλου) και 6944816577 (κα Ρούλα Καλογερή).