Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Υποψήφια με τον Γιάννη Δημαρά η Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και σπουδάστρια της δραματικής σχολής Μαρία Καραμάνη

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΗ γεννήθηκε το 1986, και είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Έχει εργαστεί σε τεχνικά γραφεία της Πάτρας καθώς και στην Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου του Ρίου. Έχει σπουδάσει μουσική και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορες μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με μπάντες της πόλης και ήταν μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Έχει συμμετάσχει ερασιτεχνικά σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ είναι πρωτοετής σπουδάστρια της νέας δραματικής σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

Σε δήλωσή της για την υποψηφιότητά της με την παράταξη "Τώρα, για την Πάτρα" του Γιάννη Δημαρά αναφέρει: "Ο Γιάννης Δημαράς είναι ένας τίμιος άνθρωπος που αγαπά την πόλη που μεγάλωσα και ζω. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιτελέσει ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας το οποίο πρέπει να συνεχιστεί.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τον τομέα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ -ένα χώρο στον οποίο βρίσκομαι καθημερινά- εκτιμώ πως η προσφορά της δημοτικής αρχής ήταν μεγάλη και καθοριστική σε ό,τι αφορά το παραγόμενο πολιτιστικό προϊόν και σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή του προσώπου του καλλιτεχνικού διευθυντή. Τέλος, πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να δίνουν το «παρών» και να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την αλλαγή που ζητάμε.»