Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά o υπάλληλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρης Τσαγκρώνης

O κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ του Παναγιώτη γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάτρα. Αποφοίτησε από το τρίτο Γυμνάσιο Αρρένων Πατρών και είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΚΑΤΕΕ-ΤΕΙ.

Εργάστηκε ως υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα, και στην 116 Π.Μ. του Αράξου.

Από το 2003 εργάζεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αρχικά στη Διεύθυνση Ελέγχου Κατασκευής Έργων ως επιβλέπων στα μηχανολογικά και σήμερα στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, με τα ίδια καθήκοντα.

Διετέλεσε επί 4 χρόνια Γ. Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοτρωνίου, με μεγάλη προσφορά στην αναμόρφωση της περιοχής.

Σε δήλωσή του για τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει στις εκλογές με τον Γιάννη Δημαρά, ο κ. Τσαγκρώνης αναφέρει: «Συντάσσομαι με τον Γιάννη Δημαρά στον αγώνα του για νοικοκύρεμα και εξυγίανση του Δήμου της Πάτρας και θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, καταθέτοντας στην υπηρεσία της πόλης και τις γνώσεις μου γύρω από τον τομέα των τεχνικών έργων, για να χτίσουμε μια πόλη περισσότερο ανθρώπινη και φιλική, πάνω στις γερές βάσεις που δημιούργησε στην πρώτη του θητεία. 

Με αγάπη για την Πάτρα και τους πολίτες της, και με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των Πατρινών και της ποιότητας της ζωής τους, θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα», καθώς την θεωρώ την πιο αξιόπιστη δύναμη και την πλέον φερέγγυα αυτοδιοικητική λύση και πρόταση.»