Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Υποψήφια με τον Γιάννη Δημαρά η φοιτήτρια, Δανάη Βουκελάτου

Η ΔΑΝΑΗ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ γεννήθηκε στην Πάτρα το 1993. 
Βρίσκεται στο τρίτο ακαδημαϊκό έτος φοίτησης, στο τμήμα επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία, του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει λάβει υποτροφία από το ίδρυμα Κρατικών υποτροφιών για την συμμετοχή της στο πρόγραμμα erasmus placement, κάνοντας τρίμηνη πρακτική σε  international νηπιαγωγείο στην Δανία. 

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ακόμα είναι αθλήτρια πετοσφαίρισης (μπάσκετ) στο σωματείο Ολυμπιάδα Πατρών. Είναι μέλος στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Πατρέων.


Σε δήλωσή της για τους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει: 
«Αυτό που έχει σήμερα σημασία περισσότερο από ποτέ, είναι η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και η προσφορά στον συνάνθρωπο. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση επειδή θέλω να είμαι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και όχι απλός παρατηρητής όσων συμβαίνουν γύρω μου. 

Η νέα γενιά δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις, με πρώτη και σημαντικότερη, την υποχρέωση να λέει τη γνώμη της και να συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις. Τάσσομαι στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά, επειδή πιστεύω ότι είνια ο πιο καθαρός και έντιμος υποψήφιος»