Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Υποψήφια με τον Γιάννη Δημαρά η εκπαιδευτικός Μελπομένη Κορδιστού

Η ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΟΡΔΙΣΤΟΥ σπούδασε στην Πάτρα και πήρε πτυχίο Νηπιαγωγού από το Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MEd) στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Είναι Προϊσταμένη σχολικής μονάδας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχει επίσης σημαντική εμπειρία ως Εκπαιδεύτρια ενηλίκων (συνεργασία με ΙΕΠ, ΠΕΚ, ΚΕΚ), Εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ, ΚΔΒΜ), Αξιολογήτρια εκπαιδευτών ενηλίκων και Αξιολογήτρια των προγραμμάτων Grundtvig του ΙΚΥ. Είναι ενεργό μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας και του Δικτύου για την Προστασία από την Ηχορύπανση. Είναι παντρεμένη με τον γεωργοοικονομολόγο Βασίλη Μιχαλόπουλο και έχουν μια κόρη, την Ισμήνη.


Η ίδια για την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιάννη Δημαρά λέει: «Αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Τώρα για την Πάτρα», διότι θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό πολίτη και ως εκ τούτου θα συμβάλλω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της πόλης. 

Η ενασχόλησή μου εδώ και χρόνια με θέματα Οικολογίας και Περιβάλλοντος με κάνει ικανή να χειριστώ τα σχετικά θέματα που αφορούν την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή και να προτείνω τις απαραίτητες παρεμβάσεις. Άλλωστε ως μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας, έχω συνεργαστεί με το Δήμο σε σειρά θεμάτων όπως τη διάδοση της ανακύκλωσης. Επίσης, ως ενεργή εκπαιδευτικός, έχω γνώση των θεμάτων που άπτονται των σχολείων και της σχολικής κοινότητας και θα συνεισφέρω στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του Δήμου προς αυτά.

Για την επιλογή της συνεργασίας μου με το Γιάννη Δημαρά, θεωρώ πως ο συγκεκριμένος Δήμαρχος κατά το χρόνο της θητείας του έχει προσφέρει σημαντικό έργο στην πόλη και έχει βάλει τα θεμέλια για την υγιή πλέον ανάπτυξή της. Θα πρέπει να τον εμπιστευτούμε και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την πρόοδο της πόλης μας».