Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά, ο περιβαλλοντολόγος-χαρτογράφος MSc, Διονύσης Μαμμάσης

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΜΜΑΣΗΣ είναι περιβαλλοντολόγος-χαρτογράφος M.Sc. απόφοιτος της σχολής περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διατέλεσε πρόεδρος συλλόγου φοιτητών επί δυο συνεχή έτη και συνέχισε με υποτροφία τις σπουδές του σε διατμηματικό μεταπτυχιακό επίπεδο στην αειφορική διαχείριση προστατευόμενων περιοχών. Έχει εργαστεί σε μελετητικά τεχνικά γραφεία ενώ από το 2010 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας-περιβαλλοντολόγος. Είναι εθελοντής σε περιβαλλοντικές οργανώσεις και δραστήριο μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας συμμετέχοντας και στην εθελοντική ομάδα ανακύκλωσης της αντιδημαρχίας καθαριότητας του Δήμου Πατρέων. 

Αθλητής στον Ερμή Πατρών (βόλεϊ) όπου φέτος αγωνίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ασχολείται στενά και με την διατήρηση και συνέχιση της λαϊκής τέχνης του θεάτρου σκιών. 

Ο κ. Μαμάσης στη δήλωσή του για τη συμπόρευσή του με τον κ. Δημαρά αναφέρει: «Εμείς οι νέοι άνθρωποι ενεργοποιούμαστε πολιτικά, για να ατενίζουμε το μέλλον με μια ακτίνα αισιοδοξίας και ελπίδας αλλαγής. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια! Συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά και στα περιβαλλοντικά ζητήματα του Δήμου Πατρέων, διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής και θωρακίζοντας το αυτονόητο: Τη συνειδητοποίηση από τους πολίτες ότι η προάσπιση αυτού του κοινού περιβαλλοντικού αγαθού και του δικαιώματος όλων σε υγιές περιβάλλον είναι τελικά δική μας υπόθεση. Είναι ώρα δημιουργίας. Διεκδικούμε το αύριο με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για την δημιουργία ενός Δήμου με ολοκληρωμένη περιβαλλοντική πολιτική στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και της βιώσιμης ανάπτυξης».