Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η "Έβδομη μέρα" της εκστρατείας για την Ανακύκλωση.

Στις περιοχές: Εθνικό Στάδιο, ΤΕΙ, Μπεγουλάκι, Ακρωτήρι – Μακρυγιάννη, Μέμου, και Κρύα Ιτεών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου, η έβδομη μέρα διανομής υλικού για την εκστρατεία υπέρ της Ανακύκλωσης που γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων. 

Στη χθεσινή εξόρμηση των μελών του Χορευτικού Τμήματος, που εθελοντικά συμμετέχουν στην ενημέρωση των πολιτών και τη διανομή υλικού για την Ανακύκλωση, συμμετείχαν κι εθελοντές από την ΟΙΚΙΠΑ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ) και μοιράστηκαν 5.500 τσάντες ανακύκλωσης καθώς και άλλο υλικό.

Μετά τη διανομή υλικού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην πλατεία Ελλήνων Γλυπτών στη συνοικία Μακρυγιάννη, στην οποία χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αχιλλέας Γεωργακόπουλος ενώ ακολούθησε χορευτική παράσταση από το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων.

Το βάρος πλέον δίνεται στην εξόρμησης της Δευτέρας 17 Ιουνίου, η οποία θα γίνει στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αγίας Σοφίας και υπολογίζεται να μοιραστούν 10.000 τσάντες Ανακύκλωσης, μπλουζάκια, καπέλα, και ενημερωτικό υλικό.