Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Δενδροφύτευση στο 1ο Νηπιαγωγείο Πάτρας

Στη δενδροφύτευση του αύλειου χώρου του 1ου Νηπιαγωγείου Πάτρας στην Οβρυά, παρέστη χθες (Τετάρτη 2 Απριλίου) ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μάλιστα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, να φυτέψει μαζί τους δένδρα και να τα συγχαρεί για την οικολογική ευαισθησία που αυτά αναπτύσσουν.

Το Δήμαρχο κατά την επίσκεψή του στο Νηπιαγωγείο για τη δενδροφύτευση, συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας και Αχιλλέας Γεωργακόπουλος καθώς και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κυρία Βασιλική Σιβρήκα-Κοτσόκολου. Παρούσα επίσης ήταν και προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κυρία Παρασκευή Καλαντζή.

Κατά τη δενδροφύτευση, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος, φυτεύτηκαν περισσότερα από 80 δένδρα και θάμνοι.

Μάλιστα οι μικροί μαθητές εκτός από τα δένδρα φύτεψαν και οι ίδιοι από ένα λουλούδι στην αυλή του Νηπιαγωγείου τους, ενώ το καθένα παιδί υιοθέτησε και από ένα δένδρο για να το φροντίζει.

Ο κ. Δημαράς συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στη δενδροφύτευση παροτρύνοντάς τα να αναπτύξουν δράσεις που θα προστατεύουν το πράσινο και που θα είναι οικολογικές.

Να σημειωθεί ότι τα δένδρα και οι θάμνοι που φυτέυτηκαν στο 1ο Νηπιαγωγείο ήταν προσφορά των φυτωρίων του κ. Φλίγκου, τον οποίο ο Δήμος ευχαριστεί.