Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ανοίγει στο τέλος του μήνα το καφεστιατόριο της Πλάζ.

Ένας χώρος σημείο αναφοράς για την ψυχαγωγία των πολιτών της Πάτρας, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, ζωντανεύει ξανά, φέτος μαζί με το καφεστιατόριο, που αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος του μήνα.

Πρόκειται για το πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς, χώρο που επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Οικονομικών Παναγιώτη Βαφέα και Διοίκησης –Επικοινωνίας Χαράλαμπο Στανίτσα.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι, συνομίλησαν με τον επιχειρηματία που τον έχει εκμισθώσει, ενώ ενημερώθηκαν για τις εργασίες που γίνονται και είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ο επιχειρηματίας, έδειξε στον Δήμαρχο όλα τα σχέδια αναμόρφωσης, με έργα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ δεσμεύτηκε ότι η επιχείρηση ανακαινίζεται και θα λειτουργήσει, σεβόμενη την ιδιαιτερότητα της περιοχής, που είναι ένας από τους δύο πνεύμονες πρασίνου στην Πάτρα.

Ο χώρος του πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς, ο οποίος δημοπρατήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, επαναλειτουργεί από φέτος και αναμένεται να αναπτύξει όλη την παραλιακή ζώνη, λειτουργώντας παράλληλα ως σημείο ανάπτυξης δράσεων και δραστηριοτήτων για όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες.