Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο Μιχάλης Ζαφείρης

Ο MIXΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ιεροψάλτης.

Ασχολείται με τη ραδιοφωνική παραγωγή, τη δημοσιογραφία, την επιμέλεια καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με τηλεοπτικές και φωτογραφικές καλύψεις, την εκμάθηση παραδοσιακών οργάνων και στο παρελθόν με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και έχει λάβει μέρος σε τοπικά τουρνουά με σημαντικές διακρίσεις.

Έχει σπουδάσει Βυζαντινή Μουσική, είναι μέλος του συλλόγου Ιεροψαλτών Πάτρας και έχει συμμετάσχει λόγω της ιδιότητός του αυτής σε πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για την υποψηφιότητά του με την παράταξη: «Τώρα, για την Πάτρα» του Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Την προηγούμενη τριετία ο Γιάννης Δημαράς και οι συνεργάτες του επιτέλεσαν ένα πολύ σημαντικό έργο για τον τόπο μας, την Πάτρα. Έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και βελτίωσαν όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας.

Εμείς οι νέοι έχουμε χρέος να βοηθήσουμε τον τόπο μας και να σταθούμε δίπλα σε ικανούς και άξιους ανθρώπους. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο επέλεξα να λάβω μέρος σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον.»