Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροϊτίκων Αργύρης Φιλιππόπουλος

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ εργάστηκε επί χρόνια ως ηλεκτρολόγος στο εργοστάσιο Λαδόπουλου και ως ελεύθερος επαγγελματίας- ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης. Aπό το 1991 έως το 1994 ήταν Κοινοτικός Σύμβουλος Ροϊτίκων. Από το 1995 έως το 1998 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Ροϊτίκων. 

Από το 1999 έως το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παραλίας και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλίας, Αντιδήμαρχος Δήμου Παραλίας και Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Παραλίας. 

Από το 2010 είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροϊτίκων.


Eίναι παντρεμένος με την Γεωργία Φιλιπποπούλου και έχει δύο παιδιά τον Γιάννη και τον Φίλιππο.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά, αναφέρει: 

«Η εντιμότητα, η ηθική και κυρίως η συνέπεια λόγων και έργων του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να κατέβω μαζί του στις εκλογές του Μαΐου. Η αποτελεσματικότητά του στην δημιουργία μιας πρότυπης πλατείας στο κέντρο των Ροϊτίκων και η ένταξη πολλών περιοχών της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίας στο δίκτυο αποχέτευσης, αποτελούν εγγύηση ότι οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις.

Ζητώ από τους συνδημότες μου, που χρόνια τώρα με τιμούν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, να συμπορευτούμε για άλλη μια φορά στον κοινό μας αγώνα για την ανάπτυξη της περιοχής μας, για να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο του αποχετευτικού των Ροϊτίκων και να προωθήσουμε όλα τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.»