Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο Μηχανικός Η/Υ και πληροφορικής, Δημήτρης Μωυσίδης

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πάτρας, με Μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υπήρξε γραμματέας του Συλλόγου Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Δυτικής Ελλάδας. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάτρα τα τελευταία είκοσι χρόνια, στον χώρο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών. 

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται στην Ιντρακόμ Telecom Πάτρας, σήμερα σαν υπεύθυνος Έργων. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά έργα πληροφορικής, χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα, για επτά χρόνια υπήρξε εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΤΕΙ Πάτρας.

Για την συμμετοχή του σαν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Αποτελεί τιμή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. Δημαρά. Το ήθος και το ύφος του Δημάρχου και των συνεργατών του, το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου καθώς και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι οι βασικοί λόγοι που με ώθησαν να ενώσω τις προσπάθειές μου για την συνεισφορά μου στα κοινά της πόλης.»