Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο απόφοιτος τμ. Ηλεκτρολογίας, Γιάννης Αλεξανδρής

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1984. Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Εργάζεται στην εταιρεία «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ» ως Τεχνικός και υπεύθυνος επέκτασης δικτύου καταστημάτων Εστίασης. Έχει επίσης εργαστεί στις εταιρείες: «MONDO BOWLING» ως Βοηθός ηλεκτρολόγου και «Όμιλος Επιχειρήσεων» «Ιόνιος Ξενοδοχειακή Α.Ε. – Ionian Beach Bungalows» ως Υπεύθυνος καταστήματος.

Στα ενδιαφέροντά του είναι και ο αθλητισμός και έχει συμμετοχή σε ομάδες μπάσκετ του τοπικού πρωταθλήματος ΕΣΚΑΗ Β κατηγορίας στην Ένωση Αθλοπαιδιών Παραλίας(2002-2009) – στον Τρίτωνα Πατρών (2010-2012) και στην Προοδευτική Πατρών (2012- έως σήμερα).

Στη δήλωσή του για τη συμμετοχή στις εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Γ. Δημαρά σημειώνει:

«Αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια του Γ. Δημαρά ως υποψήφιος με το συνδυασμό «Τώρα για την Πάτρα», διότι ως πολίτης εντυπωσιάστηκα από το έργο του. Η δημόσια εικόνα του καθώς και η αποφασιστικότητα στην επίτευξη των στόχων του για την ευημερία του Δήμου, με ενέπνευσε να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμβάλω με τις γνώσεις και την εμπειρία στον τομέα μου, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και κόπο για την πραγματοποίηση ενός μεγάλου οράματος για την Πάτρα μας. Η Πάτρα κατέχει κομβική θέση στον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας, όμως δεν έχει πετύχει ακόμη την ανάπτυξη που της αξίζει. Έτσι λοιπόν μαζί με τον οραματιστή Δήμαρχο θέτω υποψηφιότητα για να προσθέσω και εγώ ένα μικρό λιθάρι στην ανάπτυξη του τόπου μας».