Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο Γιώργος Χ. Κηπουργός.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε σε μια 8μελή οικογένεια, έχοντας 5 μεγαλύτερα αδέρφια. Σπούδασε στη Σχολή Νοσηλευτικής του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας και έκανε πρακτική άσκηση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στη Μονάδα Εμφραγμάτων του ΓΚΝ «Ο Άγιος Ανδρέας». Μέχρι σήμερα συνεχίζει μετεκπαιδευτικές δραστηριότητες, επιδιώκοντας την εξέλιξή του ως ολοκληρωμένος επαγγελματίας νοσηλευτής.

Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο και επίσης είναι πιστοποιημένος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης ως διευθυντής και εκπαιδευτής σε προγράμματα Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (BLS/AED) και ως εκπαιδευτής σε προγράμματα εξειδικευμένης Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ILS). Είναι: Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Νοσηλευτικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΕΕΝΕΕ), Μέλος της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Νοσηλευτικής (ΠΑΣΥΝΟ) και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φρόντιδας (ΕΕΕΠΦ).

Αναφερόμενος για τη συμπόρευσή του με το Γιάννη Δημαρά λέει:

«Το να επιλέξει κάποιος να ασχοληθεί με τα 'κοινά' σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης και γενικής αστάθειας, δεν αποτελεί εύκολη απόφαση. Αντίθετα, θα έλεγα ότι πρόκειται για δύσκολη απόφαση και με μεγάλη ευθύνη. Ωστόσο, αν αυτή τη στιγμή οι νεότεροι Πατρινοί πολίτες δεν ασχοληθούμε με την πόλη μας, με την γειτονιά μας, με το σπίτι μας...τότε πότε θα περιμένουμε να το κάνουμε; Πήρα λοιπόν την απόφαση να διεκδικήσω μία ευκαιρία όχι μόνο για μένα, αλλά και για κάθε νέο/νέα της πόλης. Αναζητώ μία ευκαιρία να έχω λόγο να εκπροσωπήσω κάθε πατρινό συμπολίτη μου για απλά και καθημερινά ζητήματα, που του δυσχεραίνουν τη ζωή. 

Ο λόγος για τον οποίο επέλεξα την παράταξη του Γιάννη Δημαρά, είναι απλός: 'Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική ταυτότητα του καθενός. Γινόμαστε μία ομάδα και προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε την Πάτρα μας'. Αν μη τι άλλο, ένας άλλος λόγος που με ώθησε να επιλέξω την παράταξη 'Τώρα για την Πάτρα', είναι το σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής του Γιάννη Δημαρά, που μέσα σε 3,5 χρόνια κατάφερε να εξυγιάνει οικονομικά τον υπερχρεωμένο δήμο μας που παρέλαβε με τρομακτικά χρέη. Επειδή λοιπόν, οι εποχές των διαφόρων κομματικών χρωμάτων τέλειωσε καλώ κάθε συμπολίτη μου να σταθεί δίπλα μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά για να κάνουμε την Πάτρα μας ομορφότερη». 

Προσωπική Σελίδα: