Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά, ο υπάλληλος ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Κεπενός

O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΠΕΝΟΣ εργάζεται στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτροφωτισμού με την ειδικότητα του ταμία - καταμετρητή. Παράλληλα διατηρεί οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα στον τόπο καταγωγής του, το Άνω Σούλι Πατρών.

Είναι από το 1997 μέλος του Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συλλόγου καταμετρητών – εισπρακτόρων Δ.Ε.Η. Πρόσφατα εξελέγη Γενικός Γραμματέας.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει: «Ενδιαφέρομαι για τα κοινά, με απασχολεί το μέλλον του χωριού μου και πιστεύω ότι μόνο όταν συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά μπορούμε να αλλάξουμε όλοι μαζί κάτι. Κατεβαίνω ως υποψήφιος με την παράταξη του κου Δημαρά στην Τοπική Κοινότητα Σουλίου γιατί ήταν ο Δήμαρχος που νοικοκύρεψε το Δήμο και παράλληλα έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις σε πολλά θέματα. 

Πιστεύω ότι αξίζει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να είναι ξανά Δήμαρχος για να ολοκληρώσει το έργο του και να δώσει στην Πάτρα την εικόνα που της αξίζει. Για το καλό των συμπολιτών μας και την πόλης που κατοικούμε και όλοι αγαπάμε».