Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο τ.Αντιδήμαρχος Βραχναιίκων, Άγγελος Γκουντάνης

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗΣ είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο Καμινίων από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Είναι έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφού από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι αιρετός (11 χρόνια πρόεδρος – εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Θεριανού, 4 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βραχναιίκων).

Από το 2006 μέχρι το 2010 ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βραχναιίκων. Το 2007 έγινε Αντιδήμαρχος Διοίκησης – Οικονομικών και Παιδείας του Δήμου Βραχναιίκων.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Ο Γιάννης Δημαράς κατάφερε το νοικοκύρεμα του Δήμου στα οικονομικά και έβαλε τις βάσεις για να γίνει αποτελεσματικό έργο στην επόμενη πενταετία για την καθημερινότητα του πολίτη και την ανάπτυξη της περιφέρειας που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Με τον Γιάννη Δημαρά, που διακρίνεται για το ήθος και την εντιμότητά του, και με τους άξιους συνεργάτες του, θα συμπορευτούμε στον αγώνα για την Πάτρα με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των δημοτών και μια πόλη αντάξια της ιστορίας της».