Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Υποψήφια με τον Γιάννη Δημαρά η προπονήτρια τοξοβολίας Χρυσούλα Χασομέρη

H XΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΣΟΜΕΡΗ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Πάτρας και έχει άριστη γνώση Ιταλικών, Αγγλικών και Ισπανικών. 

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι αθλήτρια τοξοβολίας του Αθλητικού Ομίλου «Γαλήνη» και βοηθός προπονητή, πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία τοξοβολίας (ΕΜΑU) καθώς και εθνικός κριτής στο εν λόγω άθλημα. 

Σε δήλωσή της για τους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει: 

«Ο λόγος που υποστηρίζω τον κ. Δημαρά, είναι ότι δε θέλω το μεγάλο δώρο που έκανε στην Πάτρα -να την ξεχρεώσει μέσα σε 3 χρόνια οικονομικής κρίσης για την πατρίδα μας- να πάει χαμένο. 

Και δεν την ξεχρέωσε μόνο. Την έβαλε σε μία αναπτυξιακή τροχιά, την οποία δεν θέλω να την φρενάρουν άλλοι, οι οποίοι δε με έχουν πείσει για την αγάπη τους για την πόλη μας και την απεξάρτησή τους από κομματικές παρατάξεις και κελεύσματα. Εκτιμώ ιδιαίτερα την εντιμότητά του, την εργατικότητά του, την κοινωνική του ευαισθησία, το γεγονός ότι εργάστηκε σιωπηρά και αφανώς χωρίς προσωπική διαφήμιση και τυμπανοκρουσίες, με γνώμονα μόνο το καλό της πόλης και το συμφέρον των πολιτών της. Δε χαρίστηκε σε κανένα συνεργάτη του όταν διαπίστωνε ατασθαλίες και διαφθορά. Τι περισσότερο μπορεί να ζητά κάποιος από τον Δήμαρχό του;»