Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο εκπαιδευτικός Ανδρέας Βέργος.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΟΣ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός-δάσκαλος, παντρεμένος με τη Χρυσάνθη Γιαννοπούλου και έχουν τρία παιδιά.

Αποφοίτησε απ’ τη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία το 1979 και η ανησυχία του για «δια βίου μάθηση», τον οδήγησε στο να πάρει πτυχίο μαθημάτων του Προγράμματος μονοετούς διάρκειας (Σ.Ε.Λ.Δ.Ε.), να αποφοιτήσει απ’ το Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Πάτρας και να πάρει Πτυχίο Εξομοίωσης Πτυχιούχων Παιδαγωγικών Ακαδημιών του Π.Τ.Δ.Ε.


Έχει πιστοποίηση στις τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών.
 Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και τα τρία τελευταία χρόνια (μέχρι και το 2013, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε), ήταν Διευθυντής σε Δημοτικά Σχολεία.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που τον οδήγησαν να δώσει τη μάχη των εκλογών στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την Παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του Γιάννη Δημαρά, γιατί πιστεύω στο έργο που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του σε μόλις τρία χρόνια, στην εντιμότητά του, στο όραμα που έχει για την Πάτρα και στην εργατικότητά του.
Πορεύομαι πάντα με γνώμονα την αγάπη για το συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη και τη διάθεση για προσφορά.

Θα δώσω τη μάχη δίπλα σε κάθε Πατρινό και κάθε Πατρινιά και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να «πάει» η Πάτρα μας μπροστά.»